ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR GYŐR
2020. október 3-4.
Győr, Duna Center, 9025 Győr, Csipkegyári út 11.
ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR GYŐR
2020. október 3-4.
Győr, Duna Center, 9025 Győr, Csipkegyári út 11.
ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR GYŐR
2020. október 3-4.
Győr, Duna Center, 9025 Győr, Csipkegyári út 11.
Kiállítói  információk
Lorem ipsum
ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR GYŐR
2020. október 3-4.
Győr, Duna Center, 9025 Győr, Csipkegyári út 11.

Kedves leendő Kiállító!

Köszönjük érdeklődését és bízunk benne, hogy oldalunkon tett látogatása hasznos lesz az Ön számára!

Társaságunk immár tizenharmadik alkalommal szervezi a Győr-Moson-Sopron megyei Esküvő Kiállítást Győrben. Korábbi nagysikerű rendezvényeink januárban kerültek megrendezésre, azonban az elmúlt évek tapasztalatait összegezve arra jutottunk, hogy egy korábbi időpontban rendezett esküvő kiállítással nagyobb segítséget tudunk nyújtani a menyegzőjüket szervező pároknak. Mérlegelve a lehetőségeket 2015-ben már október közepére esett az időpontválasztásunk.

A 2019. októberben megrendezett kiállítás is egyértelmű sikerrel zárult és máris óriási az érdeklődés a 2020. októberi esküvő kiállításra!

Igyekszünk minden évben azon dolgozni, hogy az egyébként is csodálatos kiállítás még több, még jobb lehessen. 2019. évtől ÚJ HELYSZÍNT választottunk a rendezvénynek. Az Olimpiai Sportpark az XIV. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál idejére készült el. A szinte vadonatúj épület komlexum, mely az EYOF óta további fejlesztéseken esett át, igazán színvonalas helyszínt biztosít kiállításunknak. 

Szeretnénk minden igényt kielégíteni, minden jelentkezőnek helyet adni, azonban a bérbe adható területek száma korlátozott, ezért kérem hogy miután tájékozódott és döntött, haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy még Önt is a kiállítás bérlői között üdvözölhessük!

A kiállítás az Igen Igen Esküvőmagazin szervezésében kerül megrendezésre. A magazin országszerte jelenik meg, évente két alkalommal, május és október hónapokban. Átfogó képet ad az esküvőhöz közvetlenül és közvetve kapcsolódó témákról. (pl. szervezés, divat, ékszer, szépségápolás, vendéglátás, nászút, nászajándék, stb.). Célcsoportját az esküvő előtt álló párok, azok rokonai, barátai alkotják, akik számára nélkülözhetetlen információkat tartalmaz, melyek nem vesztik aktualitásukat, hiszen a lapot akár egy évig is forgatják olvasói.

Megvásárolható országszerte az újságárusoknál. Győr-Moson-Sopron megye anyakönyvi hivatalaiban térítésmentesen hozzájuthatnak a házasulandó párok. A hirdető partnerek meghatározott számú tiszteletpéldányt kapnak, melyet ügyfeleiknek ajándékozhatnak.

Kérje médiaajánlatunkat!

Az alábbiakban megtallja a kiállítás tervezett alaprajzát, az árlistánkat és a jelentkezési lapunkat. Miután a szabad helyek folyamatosan telnek fel, kérje konkrét ajánlatunkat emailen. Az alaprajz az igények függvényében változhat!

Kérdése van? Keressen az alábbi előrhetőségek valamelyikén!

Szakály Zsuzsanna: +36-30/226-5148

info@eskuvokiallitasgyor.hu

Az alábbi videóban egy korábbi kiállításról készült összefoglaló kisfilmet tekinthet meg.